Het is een warme zomerochtend wanneer de deuren van FutureWork zich openen voor een nieuwe werknemer: Elia. Een jonge man van wie de zachte G zijn roots uit Eindhoven weggeven. Deze 24-jarige consultant komt uit een grote, internationale familie en staat bekend als een echt sociaal dier. Vrijdagavondborrels, sportschoolabonnementen en gezelligheid met vrienden zijn kenmerkend voor zijn persoonlijkheid (“al ben ik de laatste tijd meer sponsor dan bezoeker van de sportschool 😉”). Toch is één ding zeker: Elia is een familiemens in hart en nieren met maar één missie.

Een verleden binnen recruitment

Elia begon zijn carrière tijdens zijn studie als commercieel medewerker, waar hij stages deed binnen de werving en selectie. “Ondanks dat ik in het begin de minder leuke klussen kreeg, groeide mijn interesse in recruitment.” Ook zette Elia zijn eerste stappen in de wereld van sales door energiecontracten te verkopen, waarbij hij zijn vlotte babbel goed kon gebruiken. Als zzp’er boekte hij succes, maar hij voelde dat er weinig ruimte was om te groeien en wilde zichzelf verder ontwikkelen.

Toen kwam daar de kans om iets nieuws te ontdekken: “Een recruiter introduceerde mij aan FutureWork. Na gesprekken met Floor, Frank en Martin bleek er een wederzijdse klik en na een presentatie als FutureWork consultant wist iedereen het zeker: dit is een match.”

Gedreven door de missie van gelijke kansen

Binnen FutureWork vond Elia zijn missie: “iets maatschappelijks doen wat echt impact heeft op mensenlevens.” FutureWork bood hem de mogelijkheid om zich in te zetten voor statushouders; mensen die wel willen werken maar moeite hebben om een baan te vinden. Elia is vastbesloten om hen gelijke kansen te bieden en aan het werk te helpen, door zoveel mogelijk werkgevers te enthousiasmeren.

Elia neemt dan ook voornamelijk de werving en acquisitie van bedrijven op zich, gericht op het creëren van kansen voor statushouders. “Mijn unieke achtergrond en ervaring in sales geven mij een voorsprong in het overtuigen van bedrijven om zich open te stellen voor nieuwe mogelijkheden.” Met zijn energieke persoonlijkheid en gedrevenheid, is Elia klaar om zijn stempel te drukken op FutureWork en zo levens van vele mensen te veranderen.

Wil je meer weten over wat Elia voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en zet ook een eerste stap binnen de missie van Elia.

Andere teamleden

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Amaniel – Cultuurspecialist

Ronza – Cultuurspecialist