Wat FutureWork speciaal maakt

FutureWork medewerkers zetten al hun energie, kennis en kunde in om ervoor te zorgen dat niemand taal en cultuur als een belemmering ziet om mee te doen in onze samenleving. Door slim gebruik te maken van technologie wordt de impact van die toewijding vergroot.

Neem contact op

Ontmoet het team van FutureWork

Floor van Twuijver

Floor – Business Development Manager

Ronza – Cultuurspecialist

Martin – Business Manager

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Amaniel – Cultuurspecialist

FutureWork helpt nieuwkomers op weg in hun baan

Ramy – Cultuurspecialist

Frank bij FW

Frank – Business Development Manager

FutureWork app

Met behulp van de FutureWork app zijn onze specialisten altijd binnen een minuut bereikbaar voor vragen van de nieuwkomer of van zijn collega’s. Alsof ze steeds zelf op de werkvloer aanwezig zijn. Als taal- en cultuurvragen op elk moment worden beantwoord gaat er geen tijd verloren. Zo werken nieuwkomers sneller volwaardig mee en zijn ze sneller vakbekwaam. Bovendien kunnen via de app, gewerkte uren eenvoudig worden geregistreerd.

FutureWork specialisten

In onze aanpak is een heel belangrijke rol weggelegd voor de FutureWork specialisten. Dit zijn allemaal professionals met een migratieachtergrond die zijn opgeleid tot tolk. Zij kunnen zich als geen ander verplaatsen in de nieuwkomers. Kennen de worsteling om weer helemaal opnieuw te beginnen. En weten hoe het voelt om afhankelijk te zijn van anderen in een vreemd land. Samen spreken zij de talen van de grootste groepen vluchtelingen in Nederland en begrijpen zij de bijbehorende culturen; van Syrië tot Somalië, van Eritrea tot Iran en Afghanistan. Zij zijn dé bruggenbouwers van FutureWork die bewijzen dat onze samenleving rijker en interessanter wordt als iedereen de gelegenheid krijgt om te werken, zich te ontwikkelen en mee te doen.

Partner van FutureWork

Als partner van FutureWork maak je maatschappelijke impact! Ons keurmerk is voor organisaties die bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt en gebruik maken van de diversiteit aan talenten van nieuwkomers in Nederland.

Iedereen kan mee doen in onze samenleving, taal en cultuur mogen geen belemmering vormen. Daar zorgt FutureWork voor. Wij laten niemand langs de kant staan. Samen met onze partners dragen we bij aan een maatschappelijke uitdaging; het terugdringen van het aantal nieuwkomers zonder werk. Door nieuwkomers een kans te geven, geef je invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en verdien je het keurmerk “Partner van FutureWork”.

Benieuwd wat FutureWork doet en hoe jij met FutureWork maatschappelijk impact kan maken? Lees dan verder op Voor Werkgevers of neem direct contact op.